22 april 2015

Sectionaalpoorten

 Waarom kiezen voor een sectionale garagepoort?

isolatieSectionaalpoorten bestaan uit meerdere secties of panelen. Het grote voordeel tegenover kantelpoorten is dat er veel meer ruimte langs zowel de binnen- als buitenkant van de garage bespaard wordt. Zo kan u bijvoorbeeld bij het binnenrijden uw wagen dichter tegen uw poort plaatsen. Een sectionaalpoort isoleert ook optimaal dankzij het PU-schuim tussen de binnenste en de buitenste staalplaat. Wij maken gebruik van panelen die standaard zo’n 4 cm dik zijn.

Wanneer u uw sectionaalpoort bovendien laat uitrusten met een motor hoeft u niet meer uit uw wagen te stappen om uw poort te openen en te sluiten. Een druk op de knop van de afstandsbediening volstaat. Een geautomatiseerde sectionaalpoort is ook beter beveiligd tegen inbraak. In geval van een elektriciteitspanne kan u de motor ten allen tijde nog ontgrendelen om de poort manueel te openen. Als de poort de enige toegang tot de ruimte is, zoals dat vaak het geval is bij een alleenstaande garage, wordt er in het bovenste paneel een noodontkoppeling ingebouwd om de motor te ontgrendelen. Deze kan u van buitenaf bedienen met een sleutel.

MaatwerkSectionaalpoort

Elke garage is anders. Dat wil zeggen dat onderdelen zoals panelen en beslag op maat van uw project gemaakt worden. Er zijn geen standaardmaten. Op deze manier wordt er altijd de beste keuze gemaakt voor uw poort. Daarnaast zijn al onze poorten eigen fabricaat. Hierdoor kan u rekenen op een korte levertijd.
Wanneer er bij uw garage niet genoeg boven- of zijruimte beschikbaar is, creëren wij deze ruimte door middel van afwerkprofielen (zogenaamde kokers) die gelakt worden in het kleur van uw poort.

Ruime keuze

Om uw poort in harmonie te laten zijn met uw woning is er een ruime keuze aan panelen en kleuren. We kunnen de poort lakken in elk RAL-kleur, bijvoorbeeld het kleur van uw ramen. Ook andere kleuren zijn mogelijk. Verder kan u nog kiezen tussen een matte, gesatineerde of structuuruitvoering.

In de onderstaande tabel ziet u de verschillende mogelijkheden wat betreft de paneeluitvoering.

Profilering Glad Stucco Houtnerf
Geen (vlak) X X X
Horizontaal gelijnd X X X
Micro geprofileerd X
Middenlijn X X X
Cassetten X X
Verticaal gelijnd X

Pluspunten

  • 10 jaar garantie op constructiefouten
  • 5 jaar garantie op het uitzicht van de panelen
  • 5 jaar garantie op de aandrijving
  • Geen onderdelen uit kunststof